La sessió d’aquest matí s’ha caracteritzat per les variacions de les activitats plantejades, en tant que el nombre era considerable i les possibilitats que oferia cadascuna eren diverses. Amb això vull dir que hem tingut l’oportunitat d’experimentar diferents sensacions a partir de la cooperació per parelles i la competició, ja que ens havíem d’enfrontar per intentar guanyar posicions a la classificació.
L’al·licient competitiu, doncs, ha estat un element que m’ha motivat força perquè m’ha permès poder enfrontar-me a diferents companys i no sempre en una mateixa activitat. Els distints jocs m’han donat l’oportunitat de gestionar situacions que han anat canviant al llarg de la sessió, ja que hi han hagut activitats en què les nostres habilitats eren més favorables que en altres i, això, és un factor que perfectament pot passar-li a un nen/a de primària. Per tant, aquest tipus de plantejament, on es fan partides curtes, permet que un mateix es pugui conèixer-se millor i saber-ne quines qualitats ha de millorar i en quines té un bon nivell d’execució.
De la mateixa manera, he tingut una sensació d’estar en una classe on l’apartat lúdic ha estat molt present en tot moment i penso que aquesta percepció no és exclusiva de mi mateix, ja que els companys crec que també han participat amb ganes. Així doncs, tot i que no sempre es pot mantenir un elevat nivell lúdic en les activitats que es plantegen, considero que és important mirar de fer-les tenint en compte aquesta premissa, en tant que els alumnes ho agraeixen.
Finalment, voldria afegir que he trobat molt vàlid el plantejament d’aquest matí per a dur-lo a terme a l’escola. L’únic inconvenient podria ser l’elevada quantitat de material necessari que s’ha d’utilitzar; tot i que també, per solucionar-ho, es podria fer de manera que les estacions siguin menys i que els grups tinguin un nombre superior de components.